200% stortingsbonus tot

€150

 • 1. Registreer
  Creëer uw account in een paar simpele kliks.
 • 2. Stort
  Stort een bedrag en wij evenaren het tot €150.
 • 3. Wed
  Plaats een weddenschap en profiteer van een groot aantal promoties.
  *Voorwaarden van toepassing
*Algemene Voorwaarden

De promoter van deze actie is GVC Services Limited, geregistreerd in Gibraltar met ondernemingsnummer 112454 en kantoor te Suite 6, Atlantic Suites, Europort Avenue, Gibraltar. Dit aanbod wordt aangeboden samen met CKO Betting NV.

Specifieke Deelnamevoorwaarden

 1. De "Inschrijf"-actie begint om 15:00 (CEST) op 12/06/2018 en eindigt om 05:59 (CEST) uur op 01/01/2100 (de "Actieperiode").
 2. Door deelname aan deze actie gaat u akkoord met deze Specifieke Deelnamevoorwaarden en onze Standaard Actievoorwaarden beschikbaar op https://help.bwin.be/nl/general-information/legal-matters/general-terms-and-conditions.

€ 150 bonus

    3. Om deel te nemen aan deze actie moet een In aanmerking komende speler (zoals hieronder omschreven) een In aanmerking komende weddenschap (zoals hieronder omschreven) plaatsen tijdens de Actieperiode.

 1. Spelers moeten:
  1. 18 jaar of ouder zijn;
  2. zich bevinden in België;
  3. een nieuwe speler zijn bij bwin.be en
  4. bij de bwin.be pagina uitkomen via de pagina waarop deze actie wordt gepromoot tijdens de actieperiode.

(een "In aanmerking komende speler”)

    5. Een 'In aanmerking komende storting' voldoet aan de volgende voorwaarden:

  1. het is de eerste storting op bwin.be van een In aanmerking komende speler;
  2. de eerste storting die geplaatst is door de In aanmerking komende speler moet uitgevoerd zijn binnen 30 dagen na registratie op bwin.be;
  3. de storting moet minimaal € 10 bedragen; en
  4. de storting moet zijn uitgevoerd met behulp van een van de volgende methoden: BANKTRANSFER, DINERS, EWIRE, INSTANTBANK, INSTANTBANKING, KALIXA, MAESTRO, MASTERCARD, MISTERCASH, PAYPAL, PAYSAFECARD, QIWI, VISA, WIRE

(een “In aanmerking komende storting”)
Werkwijze:

    6. Als een In aanmerking komende speler een In aanmerking komende weddenschap plaatst:

  1. Schrijven wij een bonus bij op de account van de speler gelijk aan de In aanmerking komende storting. ;
  2. De maximale bonus die wordt bijgeschreven op de account van een speler bedraagt € 150

Bonusvoorwaarden

   7. Bonustype: met vrijspeelvereisten, d.w.z. het bonustegoed is beschikbaar om mee te spelen maar kan niet uitbetaald worden voordat de speler voldoet aan de Vereisten (zoals hieronder gedefinieerd).

 1. Uw bonus zal te zien zijn als een Beperkt bedrag in de Sports-bonussectie van uw bwin-account, totdat aan de Vereisten is voldaan.
 2. De Vereisten zijn als volgt:
  1. Het bonusbedrag en het gestort bedrag moeten 3 keer worden ingezet.
  2. Het Het bonusbedrag en het gestort bedrag moeten worden ingezet op sportweddenschappen met quoteringen van 1.40 of hoger.
  3. Er moet binnen 90 dagen nadat de de bonus op uw account is bijgeschreven voldaan zijn aan de Vereisten (de "Tijdslimiet").
  4. Een weddenschap valt binnen de Tijdslimiet als de weddenschappen op evenementen worden geplaatst die binnen de Tijdslimiet vallen.

(de Vereisten).

   10. De speler verliest het bonusbedrag als niet binnen de Tijdslimiet aan de Vereisten wordt voldaan.

 1. U kunt uw bonussen zelf bijhouden in de bonussectie van uw account.

Algemeen

  12. Wanneer een onderneming vermoedt dat een winnaar zich schuldig heeft gemaakt aan frauduleuze activiteiten, dan behoudt de onderneming zich het recht voor om de speler te schorsen of te verwijderen van deze actie, en/of de account van de speler of de actie op te schorten hangende het onderzoek.

 1. Wij behouden ons het recht voor om de actie te wijzigen, te beëindigen of te onderbreken in overeenstemming met onze Specifieke Deelnamevoorwaarden: https://help.bwin.be/nl/general-information/legal-matters-standard-promotional-terms-and-conditions.