regulatory-en

Tijdens het seizoen zijn we rivalen, maar voor de komende 4 weken staan we samen. Voor ons land.

Kies uw ploeg en krijg onmiddellijk een Odds Boost Token.

Help uw team om de King of Europe te worden en krijg een deel van onze €1 miljoen prijzenpot. 

Hoe kan ik deelnemen?
Wat kan ik winnen?
Hoe wordt het klassement berekend?
Hoe wordt de jackpot verdeeld?
Is er nog iets dat ik moet weten?
Wanneer eindigt deze actie?
De promoter van deze actie is Entain, geregistreerd in Gibraltar met ondernemingsnummer 112454 en kantoor te Suite 6, Atlantic Suites, Europort Avenue, Gibraltar. Dit aanbod wordt aangeboden samen met CKO Betting NV..

Specifieke Deelnamevoorwaarden

 1. Deze actie is beschikbaar van 09/06/2021 om 00:00 tot 11/07/2021 23:59 (de ''Actieperiode'').
 2. Deze actie is niet beschikbaar in combinatie met een andere actie.
 3. Door deel te nemen aan deze promotie verklaart u hierbij akkoord te gaan met de Specifieke Gebruiksvoorwaarden, en de Gebruiksvoorwaarden

In Aanmerking Komen

 1. Deze actie is beschikbaar voor nieuwe en bestaande klanten op bwin.be(de “Website”) die:
  1. 18 jaar of ouder zijn; en
  2. een geverifieerd account hebben; en
  3. moeten deze actie kunnen zien na het inloggen op de Website, uitsluitingen van toepassing. 

(een 'In Aanmerking Komende Speler'') 

Mechanics

 1. Deze actie bestaat uit 4 sub-acties: (a) Odd Boost Token; (b) de Challenges; (c) Cash prijzenpot; en (c) het Ploegenklassement.
 2. Om deel te nemen aan elke sub-actie, moet en In Aanmerking Komende Speler eerst een land kiezen als hun team (het “Team”) tijdens de actieperiode.
 3. Eens een In Aanmerking Komende Speler een Team gekozen heeft, kan deze selectie niet meer veranderd worden.

(A) Odds Boost Token 

 1. Een In Aanmerking Komende Speler die een Team gekozen heeft tijdens de Actieperiode krijgt een Odds Boost Token op hun bwin account gecrediteerd.
 2. Om deze Odds Boost Token te claimen, Moet de In Aanmerking Komende Speler zich inloggen op hun Website account.
 3. De Odds Boost Token zal te zien zijn boven het wedstrookje.
 4. De Odds Boost Token zal binnen de 72 uur van het crediteren vervallen indien niet gebruikt.
 5. Indien een speler meer dan 1 (één) Odds Boost Token heeft, wordt de Odds Boost Token om de beurt geactiveerd

(B) Challenge Weddenschappen

 1. Eens een In Aanmerking Komende Speler een Team gekozen heeft, zal deze ook in aanmerking komen om tot en met 8 specifieke taken te voltooien (“Challenges”) in dewelke ze een specifieke soort weddenschap moeten plaatsen (elk een “Challenge Weddenschap”) gedurende de actieperiode als volgt:
 1. Challenge Weddenschap 1: Moet een live, enkele weddenschap zijn op een sport naar keuze met een min. inzet van €10 en een min. quotering van 2.00. De Cash-Out functie wordt uitgeschakeld voor de In Aanmerking Komende Weddenschap op Challenge 1.
 2. Challenge Weddenschap 2: moet een pre-match combi weddenschap op een sport naar keuze (3 selecties) met een min. inzet van €10 en een min. quotering van 3.00 zijn. De Cash-Out functie wordt uitgeschakeld voor de In Aanmerking Komende Weddenschap op Challenge 2.
 3. Challenge Weddenschap 3: moet een pre-match, enkele weddenschap op de "Correcte score" markt voor een voetbalwedstrijd naar keuze met een min. inzet van €10 en een min. quotering van 2.00 zijn. De Cash-Out functie wordt uitgeschakeld voor de In Aanmerking Komende Weddenschap op Challenge 3.
 4. Challenge Weddenschap 4: moet een weddenschap op een wedstrijd naar keuze met de "Creëer" functie met een min. inzet van €10 en een min. quotering van 1.50 zijn. De Cash-Out functie wordt uitgeschakeld voor de In Aanmerking Komende Weddenschap op Challenge 4.
 5. Challenge Weddenschap 5: moet een winnende weddenschap op een sport naar keuze met een min. inzet van €5 en een min. quotering van 5.00 zijn.
 6. Challenge Weddenschap 6: moet een winnende weddenschap op een sport naar keuze met een min. inzet van €5 en een min. quotering van 25.00 zijn
 7. Challenge Weddenschap 7: moet een winnende weddenschap op een sport naar keuze met een min. inzet van €5 en een min. quotering van 50.00 zijn
 8. Challenge Weddenschap 8: moet een winnende weddenschap met een min. inzet van €5 en een min. quotering van 100.00 zijn
 1. Weddenschappen geplaatst met een Odds Boost Token zullen in aanmerking komen voor Challenges 1 tot en met 4 en zullen in aanmerking komen voor Challenges 5 tot en met 8 maar enkel de quotering voor het gebruiken van de boost zal aanzien worden als de quotering die zal bepalen of een weddenschap al dan niet in aanmerking komt voor een prijs.
 2. Geannulleerde weddenschappen tellen niet als een Challenge weddenschap.
 3. Systeem weddenschappen tellen niet als een Challenge weddenschap.

De Challenge Prijzen

 1. Voor elke Challenge weddenschap voltooid door een In Aanmerking Komende Speler, zal 1 punt toegevoegd worden aan hun gekozen team in het ploegenklassement (als hieronder gedefinieerd).
 2. Bovenop het punt voor het Team, krijgt een In Aanmerking Komende Speler ook nog een van de volgende prijzen: 
 1. Challenge 1: een 10% Odds Boost Token met een max. inzet van €10
 2. Challenge 2: een 20% Odds Boost Token met een max. inzet van €10
 3. Challenge 3: een 30% Odds Boost Token met een max. inzet van €10
 4. Challenge 4: €5 Cash 
 5. Challenge 5: een 40% Odds Boost Token met een max. inzet van €10
 6. Challenge 6: een 50% Odds Boost Token met een max. inzet van €10
 7. Challenge 7:  €10 Cash 
 8. Challenge 8: Een gelijk deel van €100.000 verdeeld over alle In Aanmerking Komende Spelers die alle 8 de Challenges hebben voltooid. 

(the “Challenge Prijzen”)

 1. Alle Challenge Prijzen moeten geclaimed en gebruikt worden binnen de 72 uur van het crediteren op het account van de In Aanmerking Komende Speler. Anders valt deze prijs weg. 

Challenge Prijzen Prizes – Odds Boost Token Voorwaarden

 1. Alle Odds Boost Token Voorwaarden zijn van toepassing voor deze prijs.
 2. De Odds Boost token zal enkel beschikbaar zijn voor weddenschappen met de maximum inzet die hierboven gespecifieerd is (vb. €10 or €20).
 3. De Odds Boost token zal de beschikbare quotering op een specifiek evenement verhogen (vb. het kan de quotering verhogen met 10%, 20% of 50%).
 4. Om de Odds Boost token te gebruiken, moet de in Aanmerking Komende Speler ingelogd zijn op zijn account.
 5. De Odds Boost token zal maar voor een beperkte tijd beschikbaar zijn (72 uur vanaf het moment van het crediteren). Anders vervalt deze.
 6. Wanneer een weddenschap geplaatst met een Odds Boost Token evalueert als ‘verloren’, zal er niets uitbetaald worden, en wordt de Odds Boost Token als gebruikt aanzien.
 7. Wanneer een weddenschap geplaatst met een Odds Boost Token evalueert als ‘verloren’ en later verbeterd wordt naar 'gewonnen', wordt er geen winst gegeven voor de verhoogde quotering
 8. Wanneer een weddenschap geplaatst met een Odds Boost Token evalueert als ‘geannuleerd’, krijgt u uw inzet terug, maar wordt de Odds Boost aanzien als gebruikt en wordt dus niet terug op het account gezet.
 9. Er kan maar 1 Odds Boost Token gebruikt worden per wedstrookje. Odds Boost Tokens kunnen niet gecombineerd worden met andere beloningen.
 10. We behouden het recht om elke weddenschap te aanvaarden of af te wijzen voor deelnemende sporten, markten of soorten weddenschappe, wanneer Odds Boost Tokens gebruikt worden of wanneer er een poging gedaan wordt om deze te gebruiken.
 11. We behouden het recht om de Odds Boost Tokens aan te passen of te verwijderen op eender welk moment voor eender wel evenement, wedstrijd of markt. Alle weddenschappen geplaatst op zulke evenementen, markten of wedstrijden geplaatst voor het verwijderen of aanpassen van de Odds Boost Token, zullen blijven staan als de originele weddenschap zonder verhoogde quotering.
 12. We behouden het recht om de evaluering van een weddenschap geplaatst met een Odds Boost Token te veranderen indien de markt fout geëvalueerd is. Hierbovenop kunnen we alle weddenschappen annuleren als er sprake is van een foute prijszetting.
 13. Indien u een Odds Boost Token op uw weddenschap toegepast hebt, zal de Cash Out gebaseerd zijn op de niet verhoogde (originele) quotering.
 14. Odds Boost Tokens kunnen niet gebruikt worden op Price Boosts of Enhanced Accas.

 (C) Cash Prijzenpot

 1. Indien een In Aanmerking Komende speler alle 8 Challenges hierboven voltooid, Krijgen ze een deel van €100,000 cash uit de prijzenpot (the “Cash Prijzenpot”).
 2. De Cash Prijzenpot zal gelijk verdeeld worden tussen alle In Aanmerking Komende Spelers die de 8 Challenges voltooid hebben.

(D) Voorwaarden van het Ploegenklassement

 1. Voor elke voltooide missie door een in Aanmerking Komende Speler, wordt 1 punt toegevoegd aan hun gekozen Team in het klassement (“Ploegenklassement”).
 2. Teams dat in de top 5 posities van het Ploegenklassement eindigen zullen onderling een cash prijzenpot (“Leaderboard Prize Pool”) verdelen tussen de Klassement Spelers van dat Team gebaseerd op een ''Prijs per Challenge'' basis (als hieronder gedefinieerd) .
 3. Een Klassement Speler is een In Aanmerking Komende speler dat:
 1. minstens 2 Challenges voltooid heeft; en
 2. een Team gekozen heeft dat in de top 5 posities is van het Ploegenklassement.
 1. De posities in het Ploegenklassement worden berekend op basis van de volgende formule: Aantal voltooide Challenges van de in Aanmerking Komende Spelers die de betreffende ploeg gekozen hebben  / Aantal klassement spelers die de betreffende ploeg gekozen hebbenen minstens 1 Challenge voltooid hebben.
 1. Het ploegenklassement wordt berekend op het einde van de actieperiode.  Challenge Weddenschappen geplaatst na deze periode zullen niet In Aanmerking Komen voor dit klassement. 
 2. Een team moet een minimum van 250 klassement spelers hebben Indien een ploeg geen 250 klassement spelers heeft, wordt deze van het klassement gehaald en neemt de eerstvolgende ploeg met 250 klassement spelers of meer zijn plaats in.
 3. Als een Team zich in positie 1 tot en met 5 van het Team klassement bevindt, Alle Klassementspelers die deze pleg geselecteerd hebben, krijgen een gelijk deel van de prijs op basis van het aantal voltooide Challenges.
 4. De Jackpot prijzen worden verdeeld op een ''Prijs per voltooide Challenge'' basis. Dit betekent dat het totale klassementprijs verdeeld zal worden door het aantal voltooide Challenges om een klassement prijs per Challenge uit te dele. Deze prijs per Challenge wordt danvermenigvuldigd foor het aantal Challenges dat elk individu voltooid heeft in het winnende team (''Prijs Per Challenge''). 
 5. In het geval van een gelijkspel, word het winnende team: (a) Het Team met de meeste klassementspelers. Indien er weer een gelijkspel is, dan (b) het Team dat het meeste aantal Challenge weddenschappen geplaatst heeft tijdens de actieperiode.
 6. Alle winnende spelers worden onmiddellijk gecontacteerd via inbox en e-mail tegen [12/07/2021]ten laatste om hen te informeren over de waarde van hun deel van de prijs.
 7. Klassement prijzen worden gecrediteerd op het account van de winnaars tegelijk met de notificatie.
 8. Spelers zijn verantwoordelijk om de informatie van hun Website account up-to-date en relevant te houden.
 9. De klassementsprijzen zullen afgehaald kunnen worden van het account na het crediteren.

De Klassement Prijzenpot

 1. De volgende Cash prijzen zullen beschikbaar zijn om te verdelen tussen de relevante klassement spelers, dit voor elk Team dat tussen plaats 1 tot en met 5 staat in het finale klassement:
 1. Het Team op de eerste plaats: €500.000 cash 
 2. Het Team op de tweede plaats: €200.000 cash 
 3. Het Team op de derde plaats: €100.000 
 4. Het Team op de veirde plaats: €75.000 
 5. Het Team op de vijfde plaats: €25.000 
 1. Voorbeeld: als het team op de derde plaast 750 Challenge weddenschappen voltooit, zal de berekening er als volgt uitzien €100.000 / 750 = €133,33 cash voor elke voltooide weddenschap. Indien een In Aanmerking Komende Speler 8 weddenschappen voltooid heeft krijgt deze €133,33 x 8.

Algemeen:

 1. De promotor kan beperkingen op uw account plaatsen, inclusief stortingsbeperkingen, om te voldoen aan zijn wettelijke en regelgevende verplichtingen. De promotor is niet verantwoordelijk als deze beperkingen invloed hebben op uw mogelijkheid om te voldoen aan de vereisten van de actie en/of om een bonus, voordelen of prijzen vrij te geven.
 2. Wanneer de promotor vermoedt dat een speler schuldig is aan frauduleuze activiteiten, behoudt de promotor zich het recht voor om deze speler op te schorten of te laten uitsluiten van de actie, en/of de account van deze speler op te schorten en/of de Actie op te schorten in afwachting van verder onderzoek.
 3. Indien een in aanmerking komende speler geacht wordt meerdere weddenschappen te hebben afgesloten over dezelfde wedstrijden om alle scenario's van wedstrijdresultaten te dekken, behoudt de promotor zich het recht voor om de speler uit de promotie te verwijderen. In het geval van 3 wedstrijden en 3-weg (1X2) markten, zou dit 27 inzetten zijn om alle uitkomsten te dekken. Voor 4 wedstrijden en 1X2-markten zouden dit 81 weddenschappen zijn. De berekening is, (3 ^aantal wedstrijden). Bij 3 wedstrijden en 2-way markets (ja/nee, over/onder) zou het 8 weddenschappen zijn om alle uitkomsten te dekken, bij 4 wedstrijden en 2-way markets zou het 16 weddenschappen zijn om alle uitkomsten te dekken. De berekening is (2 ^aantal wedstrijden).
 4. De promotor behoudt zich het recht voor om de promotie te wijzigen, stop te zetten of te beëindigen in overeenstemming met de voorwaarden van onze Standaard Actievoorwaarden.