regulatory-en
MPP

Verrast door de 7, 8 en 14 minuten blessuretijd tijdens het WK? Wij ook... Om deze extra minuten nog spannender te maken geven we u een Odds Boost Token als er een doelpunt valt in de blessuretijd. Zo werkt het:

 • Meld u aan.
 • Plaats een ''Creëer'' weddenschap van minstens €10 op een WK wedstrijd naar keuze (min quotering 1.70).
 • Indien er een goal valt tijdens de blessuretijd, geven wij u een Odds Boost Token.
 • U kan dit doen op zoveel WK wedstrijden als u wilt, maar u kan maar 1 Odds Boost Token per wedstrijd krijgen.

Wilt u meer informatie over de "Creëer een weddenschap" functie? Klik hier.

Meld u aan

Creëer


De promoter van deze actie is Entain, geregistreerd in Gibraltar met ondernemingsnummer 112454 en kantoor te Suite 6, Atlantic Suites, Europort Avenue, Gibraltar. Dit aanbod wordt aangeboden samen met LEADER BET NV..

Specifieke Voorwaarden

 1. Deze actie loopt van 14/11/22 om 00:00 tot 20/11/22 om 17:00 (de ''Actieperiode'').
 2. Deze aanbieding is niet beschikbaar in combinatie met andere aanbiedingen.
 3. Spelers moeten zich aanmelden voor deze promotie via de 'Mijn Acties' sectie in 'Mijn Account'. 
 4. Door deel te nemen aan deze promotie verklaart u hierbij akkoord te gaan met de Specifieke Gebruiksvoorwaarden, en de .

Mechanics

  1. Om in aanmerking te komen voor deze promotie moet een ''In Aanmerking Komende Speler'' een ''In Aanmerking Komende Weddenschap'' plaatsen.
  2. Om deel te nemen aan deze actie moet de speler:
   1. 18 jaar of ouder zijn; en
   2. In België zijn.
   3. Een nieuwe of bestaande echt-geld speler zijn op .
   4. Zich hebben aangemeld via Mijn Acties.

  (een ''In Aanmerking Komende Speler'') 

  1. Een In Aanmerking Komende Weddenschap is een weddenschap die voldoet aan de volgende voorwaarden:
   1. Het is een Creëer weddenschap op een WK wedstrijd naar keuze gespeeld tussen 20/11/2022 en 18/12/2022.
   2. Het is een Creëer weddenschap met een min quotering van 1.70
   3. Heeft een min inzet van €10.
   4. Weddenschappen geplaatst op Price Boost/Combi+ tellen niet mee voor deze actie;
   5. Dubbele en void weddenschappen tellen niet mee;
   6. Geannuleerde weddenschappen tellen niet mee voor deze promotie
   7. System bets tellen niet mee voor deze promotie;
   8. Weddenschappen geplaatst met een Odds Boost Token tellen niet mee voor deze promotie;
   9. In het geval van meerdere In aanmerking komende weddenschappen op dezelfde wedstrijd, zal alleen de eerst geplaatste In aanmerking komende weddenschap in aanmerking worden genomen voor deze promotie.

  (een ''In Aanmerking Komende Weddenschap'')

  1. Als een in aanmerking komende speler een in aanmerking komende weddenschap plaatst en er valt een doelpunt in de blessuretijd van een WK22 wedstrijd nadat de weddenschap is geplaatst, dan:
   1. Dan geven we een 30% Odds Boost Token (max €25 winst).
   2. Odds Boost Tokens worden binnen 30 minuten na het doelpunt gecrediteerd.
   3. In het geval van meerdere weddenschappen, zal de eerst geplaatste weddenschap tellen voor deze actie.
   4. Doelpunten gescoord in blessuretijd van de eerste helft, tweede helft EN extra tijd tellen mee.
   5. Spelers kunnen maximaal 1 Odds Boost Token per WK 2022 wedstrijd krijgen

  Odds Boost Token Gebruiksvoorwaarden

  1. Wanneer u een "Odds Boost Token" aangeboden krijgt, komt u in aanmerking om de quotering van een weddenschap te verhogen („boost“). De verhoogde quotering en de bijgevolg verhoogde winst zullen  and the resulting increased winnings will be displayed directly in the bet slip.
  2. Voor Odds Boost kunnen beperkingen gelden: ze kunnen bijvoorbeeld alleen geldig zijn voor bepaalde sporten of alleen op bepaalde apparaten kunnen worden gebruikt. In dergelijke gevallen wordt u in het Odds Boost overzicht op de hoogte gebracht van de beperkingen. Odds Boosts kunnen niet gebruikt worden voor speciale aanbiedingen zoals "Price Boosts" of "Combi+".
  3. Zodra de quotering van de geselecteerde weddenschap met Odds Boost is verhoogd, worden de oorspronkelijke quoteringen grijs gemaakt en worden de verhoogde quoteringen automatisch in de betslip weergegeven. De resulterende winsten ("Boost Winsten") worden ook weergegeven. U kunt dan uw selectie plaatsen met de Odds Boost of de Odds Boost op een later moment gebruiken.
  4. Beschikbare Odds Boost worden weergegeven boven het betslip (desktop) of rechtstreeks in uw account (mobiel apparaat). U heeft toegang tot het beloningenoverzicht via de banner, waarin alle beschikbare beloningen worden weergegeven.
  5. Indien niet anders vermeld, zijn Odds Boosts alleen beschikbaar voor spelers met echt geld. U moet een eerste storting maken van minimaal €10 op uw account om een Odds Boost token te kunnen gebruiken.
  6. Als een met een Odds Boost afgesloten weddenschap als "gewonnen" wordt afgerekend, worden de winsten en de "Boost Winsten" in cash uitbetaald. Odds Boost-winsten mogen alleen door "spelers met echt geld" worden gebruikt om volgende weddenschappen te plaatsen. Een nieuwe klant kan alleen potentiële winsten van een gewonnen Odds Boost-weddenschap uitbetalen of de winsten gebruiken voor andere weddenschappen als hij de status van "speler met echt geld" heeft bereikt en een storting heeft gedaan en een weddenschap met echt geld heeft geplaatst.
  7. Als een weddenschap die met behulp van een Odds Boost is afgesloten als "geannuleerd" of "verloren", verliest de Odds Boost zijn geldigheid en kan deze niet opnieuw voor een andere weddenschap worden gebruikt. Hetzelfde geldt als een met een Odds Boost afgesloten weddenschap wordt uitbetaald of gewijzigd met behulp van de functies "Cash Out", "Auto Cash Out" of "Edit My Bet".
  8. Als een weddenschap afgesloten met een "Odds Boost" wordt afgewikkeld als een dead heat (d/h) en de relevante dead heat quoteringen dalen onder 1,00, verliest de Odds Boost zijn geldigheid en wordt de weddenschap als "geannuleerd" beschouwd.
  9. Een Odds Boost kan worden gebruikt voor één (1) enkele weddenschap of één (1) Multi weddenschap. De Odds Boost mag niet worden verspreid over meerdere weddenschappen. Meerdere single weddenschappen, weddenschappen geplaatst met behulp van de Build a Bet functie, system weddenschappen en banker weddenschappen zijn uitgesloten van gebruik met Odds Boosts.
  10. Als een Odds Boost wordt aangeboden, kan deze slechts eenmaal worden gebruikt en alleen binnen de periode die op het scherm wordt getoond. Als de geldigheidsperiode verstrijkt zonder dat de Odds Boost is gebruikt, wordt de Odds Boost ongeldig.
  11. Een Odds Boost kan alleen gebruikt worden voor onze sportweddenschappen en live weddenschappen. Alle andere producten zijn uitgesloten.
  12. Indien speciale voorwaarden, zoals minimum kansen, beperkingen voor Multi bets, etc., van toepassing zijn op specifieke weddenschapsopties of promoties, gelden deze beperkingen ook voor de Odds Boosts.
  13. Voor promoties, weddenschappen die worden afgesloten met gebruik van een Odds Boost zullen gelden met de kansen weergegeven voor de boost en niet met de verhoogde kansen.
  14. De onderneming kan de beschikbaarheid van Odds Boosts op alle apparaten en in alle browsers niet garanderen.

  Algemeen

  1. Wanneer een onderneming vermoedt dat een winnaar zich schuldig heeft gemaakt aan frauduleuze activiteiten, dan behoudt de onderneming zich het recht voor om de speler te schorsen of te verwijderen van deze actie, en/of de account van de speler of de actie op te schorten hangende het onderzoek.’
  2. De onderneming behoudt zich het recht voor deze Actievoorwaarden op ieder moment te wijzigen. U onderneemt zelf regelmatig actie om op de hoogte te blijven van de meest recente Voorwaarden.
  3. bwin behoudt zich het recht voor om individuele spelers op elk willekeurig moment uit te sluiten voor deze promotie.